Ta sig runt i Stockholm

Hur tar man sig egentligen runt på bästa sätt i Stockholm?

Det finns många alternativ att välja mellan, som buss, taxi och tunnelbana, men det finns också andra sätt som är smidigare och som låter dig komma närmare staden.

Att promenera blir snabbt ohanterligt. Stockholm är en stor stad med stora avstånd och till slut tryter både tiden och orken. Då är det toppen att en Crescent elcykel tar dig runt över stora områden, snabbt och effektivt utan att du måste anstränga dig hårt. Dessutom är det miljövänligt alternativ.

När du väljer att ta dig runt på cykel blir det dessutom lättare för dig att upptäcka stadens små och undanskymda platser som du helt missar när du tar tunnelbanan eller färdas längs de breda stråken. Du har också möjlighet att ta dig ut i naturen och ha med dig något gott att äta eller dricka. Det blir ett härligt alternativ till den vanliga lunchen, eller en trevlig dagsutflykt om du så vill.

Stockholm har många parker som är härliga att besöka under sommaren. Du kan smita dit på rasten eller efter jobbet, men du kan också ha en annorlunda semester i din egen stad, där du tar dig runt mellan stadens parker och njuter av att strosa runt i grönskan och njuta av livet på ett stillsamt sätt, mitt i den levande och pulserande staden.

Vilken av Stockholms alla parker blir din favorit, som du kommer att återvända till gång efter gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *