Norrköpings bästa caféer

Norrköping är verkligen en underbar stad med så mycket att erbjuda när det kommer till kultur och nöje. Det är också en skön stad med många fina stadsdelar där man kan vandra runt och gå på sköna promenader innan man slår sig ner på ett fint café och värmer sig med en god kopp kaffe.

De populäraste caféerna i Norrköping enligt Tripadvisor är Marikas Cafe & Inredning, Kafe Kuriosa, Landerholms Konditori Mjölnaren, Färgargården, Solsidan & Sista Supen, Paus och Fräcka Fröken. Om man vill sitta nära Motala Ström i en genuin miljö med vackra gamla så är det Café Färgargården som lockar. De bakar allting själva från grunden och erbjuder en massa mumsiga bakelser och kakor, samt våfflor och smörgåsar.

Inne i stan finns det många caféer att välja på och de har alla en egen vibe att bjuda på. Om man är inne i stan så kan man gå runt och kika lite själv för att se vad som faller en i smaken, men om man gillar antika möbler och lite gammaldags stämning så är det Kafe Kuriosa på Hörngatan som passar som ett smäck.

Vi har precis köpt ett växthus där vi har plats för ett litet bord och ett par stolar, så det är vår nya favoritplats att avnjuta kaffet på! Köp stugor och växthus snabbt och enkelt på nätet hos Garden Store. De ger gratis frakt på köp över 999 kronor och snabba leveranser, så det passar perfekt om man vill komma igång så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *