Sveriges bästa spa

Att unna sig en spahelg då och då är verkligen någonting som alla skulle behöva. Vem mår inte bra av att koppla av, bada lite, äta god mat och sova gott? Om du känner att det är dags för dig att boka in en spahelg eller spavistelse snart kan du besöka något av Sveriges bästa spahotell. Här kommer du få tips på tre stycken som inte bara vi gillar, utan som väldigt många gillar.

STEAM Hotel

Bara någon timme från Stockholm ligger STEAM Hotel i Västerås. Här kan du njuta av ett hotell inbyggt i ett gammalt ångkraftverk – på grund av det har hela hotellet en lite mörkare men ändå otroligt snygg inredningsstil. Njut av goda drinkar, god mat, härliga hotellrum och en underbar spaavdelning.

Ystad Saltsjöbad

I Ystad hittar du Ystad Saltsjöbad – där kan du minst sagt få en avkopplande helg. Deras stora utbud av sparitualer och behandlingar är verkligen någonting att kolla in mer. Om inte det passar dig så kan du njuta av någon av alla pooler som finns där. Även här har maten, rummen, personalen och allt runt omkring en väldigt hög standard.

Falkenberg

Ganska nära Göteborg ligger staden Falkenberg. Där finns Falkenberg spa som du förmodligen kommer bli väldigt imponerad av. Njut av sköna pooler, fantastisk service och mat i världsklass. Även här erbjuder de olika behandlingar om det skulle vara någonting du önskar boka in dig på. Är det tillräckligt varmt för dig kan du även passa på att ta ett dopp i havet som ligger precis intill spat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *