Stockholms mysigaste kafeer

Vår huvudstad Stockholm är ett väldigt populärt resmål och framförallt om man inte kan få nog av varierad matkultur, gott kaffe och såklart shopping. En av Stockholms kanske allra mest uppskattade saker är det stora utbudet av mysiga kafeer. Här finns någonting som passar alla smaker och dieter. Vi listar våra favoriter!

Gildas rum – Södermalm

Ett ställe som många älskar är just Gildas rum på Södermalm. Här får du känslan av att stiga in hos en riktigt trendig mormor och utbudet av bakverk, lättare matbitar och goda drycker är stort. Dessutom finns någonting för dig som är vegan eller glutenallergiker. Särskilt uppskattat är Gildas rum för sin mysiga inredning och väldigt avkopplande känsla. Trots att detta fik ligger mitt på Södermalm så kan du slappna av och njuta av din kaffe och bulle. Väl värt ett besök tycker vi!

Systrarna Andersson – Vasastan

Vid första anblick kanske Systrarna Andersson ser ut som vilket fikaställe som helst. Men låt dig inte luras! När du kliver in på detta fik i Vasastan möts du av trevliga dekorer, inredning och en fantastisk personal. Med sin väldigt avslappnande atmosfär är det också perfekt för dig som vill plugga eller jobba en stund utanför bostaden. Vi rekommenderar att testa några av Systrarna Anderssons goda bakverk och såklart en smakrik espresso. Detta är svårslaget!

Skeppsbro Bageri – Gamla Stan

Om du vill till ett klassiskt bageri i Stockholm så bör du besöka Skeppsbro bageri i Gamla Stan. Här kan du koppla av och ta med hela familjen. Det finns någonting för alla i sällskapet och utbudet av bakverk och bullar är mycket stort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *