Hyra stuga på semestern

Vad finns det som är positivt respektive negativt med och hyra stuga på semestern? Idag finns det väldigt många alternativ till boende då det är dags för semester. Hyra hus, stuga, ta med husvagn eller husbil, ta in på hotell eller helt enkelt sova i tält. Att hyra stuga brukar vara betydligt billigare än hotell och finns i otroligt många varianter och utföranden. Varför ska man då välja och hyra en stuga?

 

En av de främsta anledningarna är priset. Två nätter på ett hotell kan ligga på samma pris som en vecka i en stuga. Man får helt enkelt betydligt mer för pengarna. För större familjer kan det vara ett självklart val då det går och hitta stugor med många bäddar. Stugor som har bastu och liknande faciliteter är inte ovanligt. Här går det lätt att koppla av samtidigt som det finns bra möjligheter att laga mat själv och bibehålla normala vanor.

För barn kan det vara extra skönt och hyra en stuga. De kan många gånger ha mer än ett rum vilket gör det lättare att röra på sig och leka. I ett hotellrum är det lätt att man blir lite instängd och begränsad. Många stugor ligger dessutom bra till så att det går och öppna dörren för att gå ut och leka utanför. I en liten stugby kanske det till och med finns möjlighet att hitta nya kompisar och leka med för den som vill. Njut av livet i en fräsch stuga helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *