Årets julklapp: En natt på spa hotell

Efter all stress och oro som vi har gått igenom under 2020 med den världsomspännande pandemin förtjänar vi alla en natt på spa hotell i julklapp! Fira in det nya året i en varm källa och låt alla spänningar släppa. Boka ett spapaket till din bästa vän eller unna dig själv och din älskade partner en helg på ett japanskt spa med behandlingar, god mat och dryck och tvagning i det härliga japanska badet.

 spa hotell försvinner all oro och bekymmer, det är just det som är så häftigt med att övernatta på spa. Du vaknar helt fräsch, som en ny person, redo att göra det bästa av kommande år, oavsett vad som sker. På ett japanskt spa kan man välja mellan olika ansiktsbehandlingar, badupplevelser och massage. Om du inte har testat bambumassage förut är det absolut någonting du borde testa! De använder varm massageolja och uppvärmda bambupinnar för att arbeta in oljan djupt in i huden, vilket värmer upp muskler och leder och frigör energi. I bambumassagen varvar massageterapeuten massagen att använda sina händer och bambupinnar i fasta rörelser – perfektion!

Vi kan också rekommendera kroppsskrubb där hela kroppen skrubbas ren och rensar bort gamla hudceller. Det gör huden otroligt mjuk och får blodet att cirkulera ordentligt genom hela kroppen. Japanska span erbjuder också olika aktiviteter som man kan ta del av om man vill, vilket inkluderar yoga, meditation, qi gong, andningsövningar, med mera. Varför inte avsluta 2020 med en rörlig heart chakra meditation till skön, rytmisk musik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *